Concurent în cel mai recent sezon al show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, difuzat de PRO TV, Alex Bogdan a fost invitat recent într-un podcast online, acolo unde a oferit detalii incredibile despre viața lui.

După cum a spus-o chiar el, Alex Bogdan a fost dependent în trecut de jocurile de noroc. Și a pierdut nu mai puțin de 150.000 de euro!

Celebrul actor afirmă însă că s-a vindecat, chiar dacă această dependență de casinouri este o boală foarte grea.

„Am fost dependent de jocurile de noroc. Rău! Ești într-un punct în care cazi şi te prinde, pentru că eşti o fire vicioasă. M-a prins chestia aia şi am avut nouă ani în care am fost rău. Am pierdut cumulat 150.000 de euro. Apartamentul! Mi-a ținut mama evidența. Când am avut curajul să îi spun mamei. Și, ea fiind contabilă, a pus cap la cap și mi-a zis cât am pierdut. E una dintre cele mai nasoale boli, care nu ține cont de apartenența socială. Eu am fost 10 ani singur. Eu tot timpul am avut nevoie de iubire și stabilitate, lucruri pe care nu le-am găsit, pentru că sunt dificil. M-a prins! Făceam 5.000 de euro pe lună. Bani, frate! Și stăteam și la cămin. Când îmi intrau banii, că acumulam vreo 5.000 de euro, pe data de 4 a lunii, următorul lucru era să merg în cazinou cu toți banii și îi pierdeam pe toți. De pe data de 5, a doua zi, eu trebuia să trăiesc până pe data de 4, a doua lună, fără nimic. Într-o seară, am ajuns de la cazino fără nimic. Am luat monezi de 50 de bani şi am adunat 2 lei şi m-am dus şi mi-am luat două ouă pe care le-am făcut la tigaie să le mănânc. După aceea, intervine procesul de «Dă-mi și mie 50 de lei». E boală ascunsă! Tu mori pe interior. Nu ai viață socială, pentru că nu ai cu ce să plătești o masă. Pierdeam pe lună 5.000 de euro. Pleci de acolo și zici că niciodată nu mai bagi bani. Faci rost de 2.000 de lei, în 2-3 zile, cu 2.000 de lei scopul tău este numai să-ţi recapeţi banii. Cred că, la un moment dat, am făcut cu 2.000 de lei câteva sute de milioane. Cred că mi-am făcut banii înapoi. Din momentul în care mi-am făcut banii înapoi, ce se întâmplă în capul tău? Cine a salvat jocul? Cazinoul. El te-a pus înapoi pe picioare. Păi, dacă te-a pus înapoi pe picioare, el te şi ridică. Şi-ncepi să bagi. Şi iar te duce-n jos. Cum îmi revin? Să mai fac rost de nişte bani. Şi intri într-un cerc vicios care te distruge efectiv. Şi este o boală de care îţi este ruşine să vorbeşti. Nu știu dacă am mai vorbit vreodată public despre asta. Mi se pare important, pentru că sunt foarte mulți oameni care trec prin chestia asta. Și ceea ce trebuie să facă imediat este să spună și să ceară ajutorul. Norocul meu a fost că eram atât de jos emoțional și financiar, încât a venit această femeie în viața mea și mi-a umplut toate camerele goale și eu nu am mai simțit nevoia. Când te duci acolo, încerci să îți faci un fel de rost în capul tau. Din momentul în care a apărut această femeie în viața mea, eu am început să mă trezesc. În continuarea relației eu am mai făcut prostii. Mă mințeam pe mine. Mi-a zis: «Dacă o dată se mai întâmplă chestia asta, eu am plecat»”, a spus Alex Bogdan.