Ajunsă la aproape 35 de ani, vârstă pe care o va împlini în vară, Alexandra Stan pare că trece printr-o perioadă bună a vieții ei.

Chiar dacă a declarat în nenumărate rânduri că a suferit din dragoste și a fost dezamăgită de unele relații pe care le-a avut, frumoasa cântăreață a afirmat că nu renunță la visul de a-și găsi marea iubire.

Chiar dacă a fost și căsătorită, iar după doar câteva luni a divorțat, Alexandra Stan speră la acea iubire ca în povești, iar acum, potrivit postărilor ei din mediul online, pare că ar fi găsit fericirea.

Din câte se pare, artista se iubește cu Darcy Troch, un afacerist din Belgia, care se ocupă cu investițiile imobiliare. Prima dată, cei doi au fost văzuți împreună în Spania, în Costa Blanca, după care paprazzi i-au fotografiat și pe străzile din București.

Acum, Alexandra Stan a postat pe rețelele de socializare noi imagini în care apare alături de Darcy Troch, iar tabloidele afirmă că aceștia s-ar afla în Spania, într-o vilă de lux deținută de belgian.

„Când trăiești cea mai bună perioadă a vieții tale în propria ta vilă din Spania”, a scris Alexandra Stan peste o imagine în care apare în timp ce dansează cu Darcy Troch.

foto: Instagram