Rămas în ultimii patru concurenți la Survivor România 2022 și ajuns până aproape de finala show-ului, Alexandru Nedelcu a revenit în România și a vorbit despre cariera lui de fotbalist.

Reatras din activitate în anul 2019, de la Metaloglobus București, Alexandru Nedelcu a evoluat ca portar, după care a plecat în Marea Britanie, iar la întoarcerea în România a ocupat, timp de un an, funcția de manager sportive la echipa de la care se retrăsese.

Invitat la GSP Live, fostul concurent de la Survivor România 2022 a afirmat că a primit, mai în glumă, mai în serios, o ofertă de la UTA, formație care evoluează în prima ligă din România.

„Acum mă simt pregătit, fiindcă am mai dat și câteva kilograme jos, vreo 20. Chiar am făcut cantonament-cantonament. Am primit o ofertă, mai în glumă, mai în serios, de la Gabi, antrenor de la portari la UTA. Mi-a zis că de luni mă așteaptă la antrenamente. Am carnet de antrenori pentru copii și juniori, dar mai mult mi-a plăcut ca manager, cu actele. Sincer, simt că mai pot juca 1-2 ani”, a spus Alexandru Nedelcu.