Fără doar și poate, Alexia Eram este una dintre cele mai cunoscute vedete din noul val, un rol esențial jucând și mama ei, care este, poate, cea mai iubită prezentatoare din România: Andreea Esca.

Ajunsă la aproape 23 de ani, vârstă pe care o va împlini în luna august, fiica Andreei Esca are o relație de mai mulți ani cu Mario Fresh, cântăreț care a fost descoperit de Alex Velea și care a reușit să aibă mai multe melodii la  radio, după ce a ajuns în studioul lui Smiley.

Într-un interviu acordat celor de la Playtech, Alexia Eram afirmă că iubitul ei a învățat-o cum să fie activă pe rețelele de socializare și să devină influenceriță, deoarece ea înainte avea conturile private și nu o interesa atât de mult acest aspect online. Mai mult decât atât, tânăra a dezvăluit și cum a câștigat primii ei bani.

„De când sunt mică sunt în această familie, în social media și în televiziune, întotdeauna am fost o persoană mai publică cu familia mea, dar eu aveam Instagramul privat. Și după ce am început o relație cu Mario, mi-a tot spus să îmi fac Instagramul public și până la urmă l-am ascultat, l-am făcut public, am început să postez poze și cam așa a început cariera mea. După ce am terminat liceul m-am apucat mai serios. Abia la 12 ani și jumătate am avut primul telefon, ultima din clasă, și cred că atunci mi-am făcut conturi pe rețelele de socializare. Am fost prezentatoare la un serial de pe Disney, «I love Violeta», și am fost prezentatoare cu Andra Gogan și cu încă o fată, Adina. Atunci mi-am câștigat, practic, primii bani din showbiz, să zic așa. Cred că aveam 13-14 ani”, a spus Alexia Eram.