La începutul lui 2022, în luna ianuarie, Alina Sorescu anunța divorțul de designerul Alexandru Ciucu (47 de ani), după 12 ani de căsnicie. Cei doi nu se mai înțelegeau însă de ani buni, prin urmare divorțul a fost iminent, Ei au împreună și două fete, Carolina și Raisa. 

Recent, vedeta a făcut noi dezvăluiri despre separarea cu scandal. Cântăreața a mărturisit că s-a temut la început să divorțeze de Alexandru Ciucu. 

Eu personal am trecut și trec în continuare printr-o situație delicată, cu care foarte multe femei au rezonat, s-au regăsit și iată că nu sunt singura care trece printr-o astfel de situație. Îmi scriu și bărbați care își exprimă opinia față de situația mea și asta m-a ajutat, deși o să-ți recunosc că la început îmi era cumva teamă.

În momentul în care ești o persoană publică, ești expus, ca oricine să-ți poată comenta orice, în momentul în care în viața ta personală se întâmplă o schimbare, așa cum s-a întâmplat în cazul meu, iată că trăiești dramele din viața personală public că nu poți să fii persoană publică doar atunci când îți e bine, ești și la bine și la rău.”, a spus Alina Sorescu, în cadrul emisiunii ”Play It”, potrivit Wowbiz.

Mă gândeam cum va fi, cum o să duc toată presiunea asta, pentru că un divorț nu e un eveniment pe care o persoană publică îl trăiește doar la ea acasă și atât, prin prisma meserie este expus și e mai greu de dus, dar am primit atâta solidaritate și atâta susținere din partea celor care mă urmăresc, încât m-a ajutat foarte mult să citesc mesajele celor ce îmi scriau. Mi-a dat putere, mi-am dat seama că oamenii știu cine sunt, că mă apreciază, că mă încurajează și că merg în direcția bună”, a mai spus Alina Sorescu.

Cum se menține în formă Alina Sorescu

La 37 de ani, Alina Sorescu are o siluetă de invidiat. Deși este foarte ocupată, artista are grijă de imaginea ei și știe cât de important este aspectul fizic. Alina Sorescu este mama a două fetițe, dar își găsește timp și pentru sine.

Vedeta susține că nu este adepta dietelor restrictive și că optează pentru un stil de viață sănătos, cu o alimentație echilibrată. În zilele în care nu are timp să-și gătească, Alina Sorescu comandă din magazinele de specialitate.

„Nu fac excese, cred că acesta este secretul. Dacă ai această regulă în minte, poți pe termen lung să ai grijă de silueta ta. O dietă nu înseamnă un răspuns pe termen lung, e o chestiune limitată în timp, după care dacă nu ai niște reguli clare, pui imediat la loc kilogramele pe care le-ai dat jos.Mi-ar plăcea să am mai mult timp pentru sport, cum obișnuiam înainte. Am avut în această perioadă un timp foarte aglomerat și nu am mai avut timp să ajung. Mie îmi place foarte mult pilatesul și mi-am propus ca în curând să revin la activitatea mea acolo.', a declarat Alina Sorescu.

Foto FACEBOOK