În pragul sărbătorilor de iarnă, Amalia Năstase s-a mutat în casă nouă. Până de curând, vedeta locuia, împreună cu familia ei, într-o vilă de lux dintr-o zonă selectă a Capitalei.

Locuința de câteva sute de mii de euro dispunea de o curte impresionantă, unde se găsea și un spațiu de joacă pentru cei mici. Cu toate acestea, fosta soție a lui Ilie Năstase a decis să se mute într-un alt cartier din București, într-o casă mai mică, dar care are și piscină.

Vedeta este mândră de alegerea făcută, mai ales că în noua locație au vecini prietenoși.

Cei mai mulți locatari sunt americani

”Acum noi ne-am mutat. Stăm într-un cartier, să zic așa, în care sunt foarte mulți americani. Și noi am decorat întâi casa de Halloween, că a fost o nebunie acolo, toate casele erau decorate. Am început cu Halloween-ul și acum este un fel de concurs așa care casă este mai decorată de Sărbători. Deci o să o decorăm și de Crăciun. Dar abia ne-am mutat, deci nu știu dacă plecăm undeva.

Că acum ne-am mutat și este o comunitate destul de mișto pentru copii acolo. Ies pe stradă, lucru pe care nu prea poți să-l faci în București că nu prea ai unde, îți e frică să lași copilul. Lui Toma îi place foarte mult acolo. Emma are colege multe din clasă acolo și s-ar putea să stăm acasă de Sărbători (..) E mai mică curtea, dar avem și piscină. În partea cealaltă nu aveam piscină. Deci tot în câștig suntem”, a povestit Amalia Năstase pentru ego.ro.

După divorțul de Ilie Năstase, petrecut în 2010, după 14 de ani de relație, Amalia Năstase și-a refăcut viața cu Răzvan Vasilescu, un afacerist de succes.

Amalia Năstase are trei copii: cele două fete din mariajul cu Ilie Năstase, și mezinul familiei cu Răzvan, actualul ei soț.

Foto FAcebook