Ana Maria Brânză s-a despărțit de soțul ei, Pavel Popescu, antrenorul secund al echipei naționale de polo feminin.

Potrivit cancan.ro, multipla campioană olimpică, europeană și mondială la scrimă și-a făcut bagajele și a părăsit căminul conjugal, urmând ca în curând să semneze actele de divorț la notar. 

Sportiva în vârstă de 39 de ani a decis să plece de acasă din cauza infidelității soțului.  Ana Maria Brânză s-a căsătorit cu Pavel Popescu în anul 2015, după o relație de trei ani.

Ana Maria Brânză și Pavel Popescu sunt în pragul divorțului 

Până acum, nici Ana Maria Brânză și nici soțul ei, Pavel Popescu, nu au făcut declarații despre divorț. Totuși, cei doi și-au șters toate pozele comune pe care le aveau pe rețelele de socializare.

Multiplă campioană mondială și europeană la spadă declara în urmă cu ceva timp despre mariajul ei că: Viața noastră de familie o trăim în reprize mai scurte și mai intense, sunt avantaje și dezavantaje, trebuie să recunosc, dar noi ne permitem un prânz în mijlocul săptămânii în oraș, ceea ce alți oameni, cu o viață normală, nu își pot permite. Se întâmplă ca la evenimentele speciale din viețile prietenilor noștri să nu fim mereu împreună, dar important este că ne-am întâlnit la nunta noastră, chiar dacă a doua zi el a trebuit să plece în cantonament.”

Ana-Maria Brânză s-a retras din activitatea de sportiv în 2021, iar în prezent lucrează la Comitetul Olimpic și Sportiv Român, unde ocupă funcția de consilier al președintelui Mihai Covaliu.

Foto FAcebook