Considerată drept una dintre cele mai cunoscute influencerițe din România, Ana Morodan nu a avut un an 2023 pe care să vrea să și-l amintească sau să îl povestească.

Cea supranumită „Contesa Digitală” a fost condamnată la un an, trei luni și 10 zile de închisoare cu suspendare, după ce s-a urcat la volan deși avea permisul suspendat și a produs un accident. Mai mult decât atât, când a fost testată de oamenii legii, s-a ajuns la concluzia că ea consumase alcool și substanțe interzise.

Apoi, după ce o perioadă de timp a stat în umbră, ea a fost păcălită să promoveze pe internet un produs care nici măcar nu exista, „Brânza Regelui”, și prin care un youtuber a vrut să arate că influencerii din România ar promova orice, fără a se interesa înainte despre ce este vorba.

Pe final de an, pentru a se relaxa, Ana Morodan a plecat în Bali, acolo unde și-a încărcat bateriile și, mai mult decât atât, unde pare că și-a pus ordine în viața.

Întoarcă în România, vedeta a făcut o postare macabră pe Instagram: a mers în cimitir, s-a lăsat fotografiată și a lăsat și un mesaj. „Am venit să-mi îngrop trecutul”, a scris ea pe celebra rețea de socializare. Semn că Ana Morodan vrea să înceapă o nouă viață în 2024!

foto: PRO TV