Fără doar și poate, Anamaria Prodan este una dintre cele mai mediatizate femei din România, însă cele două fiice al ei, Sarah și Rebecca, nu apar în public la fel de des precum mama lor celebră.

Cu ocazia împlinirii a 50 de ani, Anamaria Prodan a făcut o mare petrecere, iar de la eveniment nu puteau lipsi tocmai fetele ei. Așa că Anamaria Prodan s-a pozat alături de Sarah și Rebecca și a postat imaginea pe Instagram.

În doar câteva ore, imaginea a adunat, așa cum era de așteptat, mii de like-uri. Iar înainte de această fotografie, Anamaria Prodan a postat și o poză în care apare alături de cele două fiice, dar și de Bebeto, băiatul pe care îl are cu Laurențiu Reghecampf. Și această imagine a fost pe placul internauților, adunând peste 10.000 de like-uri în mai puțin de 12 ore!

Dacă Sarah și Bebeto au mai apărut alături de Anamaria Prodan în mediul online sau la emisiuni TV, Rebecca este o prezență mai discretă. Fiica sexy-impresarei nu postează nici măcar pe contul ei personal de Instagram fotografii în care să i se vadă fața.