Fără doar și poate, Anamaria Prodan este una dintre cele mai mediatizate și cunoscute femei din România, iar fiecare apariție a ei este atent urmărită de presă.

De când a divorțat de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a încercat să aibă o relație cu Flavius Nedelea, însă lucrurile nu au evoluat prea mult, astfel că acum impresara este din nou singură.

Așa cum era de așteptat, acum aproape toate întrebările care i se pun vedetei au legătură cu viața ei amoroasă, toată lumea dorind să afle dacă Anamaria Prodan este curtată de alți bărbați și cadă vreunul dintre ei i-a căzut cu tronc.

Într-un interviu pentru SpyNews, impresara a dezvăluit cum trebuie să fie bărbatul pe care îl vrea alături de ea.

„Trebuie să fie un bărbat demn, mândru, puternic, potent financiar și să nu se uite la ce am eu. Trebuie să stea drept în fața societății, când intru cu el undeva să se facă liniște. Mă mândresc că pot să ajut. Lângă mine, cine stă, niciodată nu dă greș. Toți bărbații mei au ajuns cunoscuți și sunt mândră că am putut face asta. Eu, la începutul relațiilor mele cu oricine, de prietenie, de iubire, profesionale, le spun că lângă mine ajung cunoscuți. Și femei și bărbați! Vă asumați? Cine stă lângă mine, e regulă, e pe prima pagină! Fără să vreau lucrul acesta. Eu sunt unică, bărbatul care stă lângă mine trebuie să fie ca mine. Unic”, a spus Anamaria Prodan.