La 51 de ani, Anamaria Prodan se laudă că muncește foarte mult și este dispusă să facă orice pentru copiii ei.

„Dacă dorm 2-3 ore pe noapte, e minune, de mulți ani”, spune impresara care se trezește zilnic la ora 6 dimineața pentru o nouă zi de muncă. Vedeta mărturisește că face multe sacrificii pentru carieră, pentru familie, dar și pentru a face cât mai mulți bani.

Sexy-impresara a spus că toată averea o va lăsa celor trei copii ai ei, Rebecca, Sarah și Laurențiu Jr. Inclusiv casa din Las Vegas, acolo unde va petrece la trecerea dintre ani.

Sărbători în America

”Mergem în America (nr. de sărbători), toți, acasă, cu familia, cu sora mea pe care nu am văzut-o de multă vreme. Abia aștept. La casa mea, în Vegas. Nu o s-o vând, este a copiilor mei. Muncesc, dar nu vând nimic din ce este al copiilor. Nici mama mea nu a vândut niciodată nimic, ne-a lăsat nouă. Pot, am două mâini, două picioare, pot munci și ce am făcut trebuie să las copiilor mei”, a spus Anamaria Prodan la Xtra Night Show.

Anamaria Prodan a spus și ce sacrificii face pentru a fi o femeie împlinită din punct de vedere financiar. ”Multă lume înjură oamenii bogați. Nu e ușor să fii bogat. Oamenii care nu au atât de multe lucruri, trăiesc mai liniștit și mai lejer. Cei care au bani și averi și proprietăți, nu prea dorm. Muncește Anamaria Prodan, în fiecare zi, de la 6 dimineața și până la 1 noaptea. Fară pauză. Dacă dorm 2-3 ore pe noapte, e minune, de mulți ani. Așa a fost și mama, asta e”, a mai adăugat Anamaria Prodan.

Ce avere are Prodanca

Anamaria Prodan are o vilă de lux în America. Impresara se poate lăuda cu o proprietate de vis peste Ocean, fiind poziţionată într-un cartier select din Las Vegas. Anamaria Prodan şi-a cumpărat casa din America în anul 2015, pe vremea când înca era căsătorită cu Laurenţiu Reghecampf. Locuinţa dispune de trei dormitoare, două băi şi are şi un garaj extrem de încăpător. La momentul respectiv, Anamaria Prodan a plătit suma de 810.000 de dolari. Acum, proprietatea aparține copiilor.

Anamaria Prodan deţine mai multe proprietăţi de lux, atât în România, cât şi în străinătate. 

Foto Instagram