De când s-a despărțit de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a fost fotografiată sau filmată de mai multe ori alături de alți bărbați, însă de fiecare dată sexy-impresara a afirmat că aceștia îi sunt doar prieteni.

Chiar dacă presa tabloidă a speculat că unul dintre aceștia ar putea fi noul iubit al vedetei, nimic nu s-a adeverit, astfel că Anamaria Prodan pare că este în continuare o femeie singură. Asta în condițiile în care în acte este căsătorită în continuare cu Laurențiu Reghecampf, deoarece divorțul lor nu a fost finalizat.

Potrivit jurnaliștilor de la Click, recent Anamaria Prodan a fost din nou surprinsă alături de un alt bărbat. De această dată, însă, acesta este unul dintre foștii ei iubiți, mai exact fostul fotbalist Adrian Iordache. Impresara și bărbatul au fost filmați în timp ce petreceau la lăutari și de distrau de zor.

Sursa citată notează că Anamaria Prodan și Adrian Iordache s-au iubit chiar înainte ca impresara să înceapă relația cu Laurențiu Reghecampf. Și că, la acea vreme, Iordache ar fi trecut cu greu peste despărțire și ar fi căutat-o în continuare cu disperare pe femeie, pentru a se împăca.