Spre finalul anului trecut, o informație „bombă”, cum o numește presa de scandal, s-a viralizat pe internet: Anamaria Prodan și soțul ei au ajuns la divorț! Chiar dacă inițial sexy-impresara a negat zvonurile, până la urmă a recunoscut că totul este adevărat, după ce amanta soțului ei a anunțat că este însărcinată.

De atunci, divorțul a devenit un adevărat „circ” mediatic, iar cei doi soți s-au acuzat în presă de diferite lucruri și s-au atacat reciproc. Acum, invitată în podcastul lui Codin Maticiuc, Anamaria Prodan a făcut noi dezvăluiri despre mariajul ei, dar și despre soțul ei și despre amanta lui.

„Am toate discuțiile de la el, uite ce scrie aici, e adresa domnișoarei. Ce este asta? Este un link cu divorț, îl învăța cum să divorțeze, că el tot îi spunea: «E pandemie, nu se poate divorța acum». Sunt de la el, redirecționate toate. Uite ce îmi scrie aici, ce îi spune domnișoara: «Hai că mă iei deja de proastă prea mult și începi să mă deranjezi». De ce? Pentru că el mințea că nu poate divorța acum. Probabil că în mintea lui nu a vrut niciodată să divorțeze. Dar, părerea mea, cred că îl are cu ceva la mână. Nu ai cum să decazi așa. Uite mesajele, de la soț către mine. «Iubi Soare» îi spuneam eu, așa e trecut. Toate aceste mesaje, uite ce spunea despre domnișoară, ia uite unde a agățat-o: «Am agățat-o la bar, a venit și mi-a cerut niște bani, am băut». Eu deja am prins transferurile de bani, care erau făcute ca «ajutor familie». Azi îmi scrie: «Poate ai uitat că mai am foarte multe mail-uri cu această adresă de mail, de la așa numita agenție de escorte, creată de tine. Tot ceea ce ai făcut e hărțuire. Toate lucrurile acestea vor ajunge la tine». El se chinuie să arate tuturor că iubita lui nu a făcut prostituție”, a spus, printre altele, Anamaria Prodan.