Chiar dacă au trecut deja câțiva ani de când nu mai formează un cuplu, Anamaria Prodan pare că nu reușește să-l uite pe Laurențiu Reghecampf.

Chiar dacă afirmă de fiecare dată că a trecut peste despărțire, impresara nu ratează nicio ocazie de a vorbi despre fostul ei soț, indiferent care ar fi subiectul discuției.

Într-un interviu acordat recent celor de la WOWbiz, Anamaria Prodan a venit cu noi dezvăluiri despre relația pe care a avut-o cu Laurențiu Reghecampf, afirmând că în ultima perioadă simțea că se sufocă și că are o piatră care îi atârnă de gât.

„Nu am niciun regret. De multe m-am gândit ce aș fi putut să fac să evit tragediile care s-au întâmplat în viața noastră și mi-am dat seama că și dacă eram foarte atentă și dacă controlam secundă de secundă, așa a fost să fie. Ajunsesem cu o piatră de moară grea ca pământul, agățată de gâtul meu și mă duceam din ce mai jos.

De asta sfătuiesc toate femeile când ceva nu mai merge sau când nu mai există respect, ci minciună, să plece învârtindu-se, pentru că nu se întâmplă nimic bun niciodată, decât o sufocare care duce la moarte”, a spus Anamaria Prodan.

foto: Instagram