Laurentiu Reghecampf e istorie pentru Anamaria Prodan! Impresara l-a adus în familie pe noul iubit.

Deși nu a dezvăluit indentitatea celui care o face fericită, impresara nu ezită să le arate oamenilor ce cadouri scumpe primește din partea lui. Recent, vedeta s-a afișat cu un inel de logodnă de 100.000 de euro.

După despărțirea de soțul ei, Anamaria Prodan a spus de multe ori că își dorește să cunoască un bărbat care să o facă să se simtă, în sfârșit, femeie, după mulți ani în care ea a fost stâlpul familiei.

„Sunt fericită, mai fericită ca niciodată. După nașterea copiilor mei, cred că sunt cele mai frumoase momente pe care le trăiesc. Cred că e momentul să trăiesc pentru mine și pentru noi și nu pentru lume. Are bărbăție foarte mare, seninătate, suflet, caracter, orice are nevoie o femeie să fie fericită.

Am hotărât amândoi să nu ne afișăm, este mai bine așa și e frumos. Suntem fericiți și este ok. Nu vreau să știe nimeni dacă e român sau străin. Este înalt, frumos.”, a declarat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, 50 de ani, și-a prezentat noul partener în fața copiilor, dar spune că, deocamdată, păstrează discreția față de public, în noua sa relație. 

„Copiii mei sunt fericiți, pentru că după foarte mult timp i-am văzut zâmbind și când zâmbim toți înseamnă că a apărut soarele pe strada noastră. Să știi că mi-au atât de multă putere, cum nu am crezut vreodată. Eu cred că orice copil dă mamei putere fără limită. M-au ajutat enorm. Fetele au fost alături de mine trup și suflet. Bebe, nu mai spun, nu s-a mișcat de lângă mine nicio secundă. Când am făcut consiliu de familie și au fost wow, mami, în sfârșit, am zis ok, asta e. L-am adus în fața copiilor. De la început le-am spus. Eu am o relație cu copiii mei foarte deschisă și minunată. Încet, încet a fost ok, cred că a venit natural.

El mi-a oferit cel mai frumos un viitor minunat, un zâmbet minunat, o stabilitate fabuloasă și faptul că știu când mă trezesc în fiecare dimineață că e cineva acolo pentru mine, care trăiește pentru mine” a explicat impresarul Anamaria Prodan, conform wowbiz.ro. 

Foto Facebook