Anamaria Prodan nu are deloc noroc în dragoste. Aceasta a fost căsătorită de două ori, prima căsătorie fiind cu Tiberiu Dumitrescu, iar cea de-a doua cu Laurențiu Reghecampf. Deși părea extrem de fericită alături de antrenorul de fotbal, anul trecut cei doi își anunțau cu scandal divorțul. La scurt timp după separare, Anamaria Prodan și-a făcut un nou iubit. Acum însă cei doi au anunțat că s-au despărțit

Anamaria Prodan și Flavius Nedelea și-au spus adio la nici o lună de când au anunțat oficial că formează un cuplu. Deşi în urmă cu doar câteva zile anunţa că este foarte fericită alături de noul ei partener, care a fost acceptat şi de către cei trei copii ai ei, cei doi s-au despărțit. Ruptura a fost anunțată pe conturile lor de socializare, iar mesajele sunt similare. 

„Anamaria Prodan este un om minunat. Este o femeie care face orice bărbat să se simtă cel mai important din Univers. Este o femeie unică din orice punct de vedere. Sunt mândru că am câștigat o prietenă pe viață.

Călătoria noastră în 2 a luat sfârșit, dar vor rămâne suflet lângă suflet pentru încă un milion de vieți. Îți mulțumesc pentru momentele superbe pe care mi le-ai oferit și îți doresc toată fericirea din Univers.

Ești un exemplu demn de urmat ca femeie și ca om. Sunt mândru de tine și de tot ce ai realizat în viața asta. Am să te prețuiesc ca prieten drag pentru totdeauna”, a scris Flavius Nedelea pe Instagram.

S-a rupt lanțul de iubire

Anamaria Prodan a răspuns tot printr-o postare pe rețelele de socializare.

„Flavius este un om minunat. Este un romantic desăvârșit, un bărbat care știe să aprecieze o femeie și o face să se simtă icoana vieții lui. Călătoria noastră prin viața în doi a luat sfârșit, dar vom rămâne suflet lângă suflet pentru încă un milion de vieți.

Îți mulțumesc pentru momentele superbe pe care mi le-ai oferit și îți doresc toată fericirea din univers. Ești un exemplu demn de urmat, ca bărbat și ca om. Sunt mândră de tine și de tot ce ai realizat în viața asta. Am să te prețuiesc ca prieten drag forever”, a scris  și Anamaria Prodan, pe Instagram.

Flavius Nedelea este un prosper om de afaceri, mai tânăr cu 8 ani decât vedeta. Milionarul din viața impresarei deține mai multe afaceri imobiliare în Constanța, dar și un hotel și un restaurant exclusivist în Capitală.

Foto Instagram