În vârstă de 23 de ani, Sarah Dumitrescu, una dintre fiicele pe care Anamaria Prodan le are cu primul ei soț, Tiberiu Dumitrescu, a început să fie tot mai vizibilă în lumea mondenă.

Sarah își face apariția în ultimul timp destul de des alături de mama ei la diferite evenimente mondene, astfel că toți ochii sunt ațintiți asupra ei. Mai mult decât atât, Anamaria Prodan a început și să posteze pe Instagram poze și filmulețe în care apare alături de Sarah.

Așa cum era de așteptat, cei mai devotați fani pe care îi are Anamaria Prodan nu au stat prea mult pe gânduri și au început să o laude pe sexy-impresară, dar și pe fiica acesteia.

„Ana, sunteți superbe ca două surori. Ai copii frumoși, ai cu ce te bucura, ești bogată în suflet, asta este cel mai important”, „Vă ador”, „Sunteți minunate” și „Vă iubesc” sunt doar câteva dintre mesajele lăsate de internauți.

Nici Anamaria Prodan nu s-a lăsat mai prejos și a scris în dreptul imaginilor în care apare alături de Sarah: „Prințesa mea” și „Îngerul meu”.