Prodanca nu are noroc în dragoste! După ce a fost căsătorită cu Tiberiu Dumitrescu și cu Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a avut o scurtă relație cu Flavius Nedelea.

Anamaria Prodan și Flavius Nedelea și-au spus adio la nici o lună de când au anunțat oficial că formează un cuplu. 

Flavius Nedelea este un prosper om de afaceri, mai tânăr cu 8 ani decât vedeta. Milionarul din viața impresarei deține mai multe afaceri imobiliare în Constanța, dar și un hotel și un restaurant exclusivist în Capitală.

Recent, vedeta a dezvăluit motivul pentru care s-a despărțit așa de repede de Flavius Nedelea. 

„Eu nu mai pot face copii”

Potrivit acesteia, afeceristul își dorește foarte mult să aibă copii, iar cum vedeta nu îi mai poate oferi acest lucru, a decis să pună capăt relației.

„Flavius merită foarte mult de la viață, Flavius merită și el copilul lui. Flavius merită să își țină copiii lui în brațe. Eu nu mai pot face copii, dar știu cât de mult își dorește copilul lui. Atunci, atât de fericită aș fi să-l văd fericit și merită să-și găsească pe cineva care să-i dăruiască copii și să-l poată împlini în adevăratul sens al cuvântului”, a declarat Anamaria Prodan pentru WOWnews.

Vedeta recunoaște că îi este greu să își găsească sufletul pereche după divorțul de Laurențiu Reghecamf

„Tot ce se scrie și se vorbește, este firesc. Sunt Anamaria Prodan și sunt un cuțit cu două tăișuri foarte periculoase. Sunt oameni care și-ar dori cu disperare să stea lângă mine, numai că înțeleg că viața lor, dintr-un punct de vedere, ar fi un calvar pentru că ar fi pe prima pagină a ziarelor non-stop. Atunci, gândește-te că este și mai greu, la cât de pretențioasă sunt, să găsesc un bărbat care să fie mândru, demn, deștept, fabulos, șarmant și să-și și dorească să se vadă prin ziare în fiecare zi.

Tuturor bărbaților din viața mea le-a fost greu, dar pentru cine a stat lângă mine, de-a lungul anilor, a fost o binecuvîntare de la Dumnezeu pentru că pe toți i-am ajutat să crească, să învețe foarte multe lucruri și să devină mari. Dacă o să întrebi oamenii care au stat alături de mine, niciunul nu o să vorbească urât despre mine. În toți acești ani în care am fost cu fostul soț niciodată nu l-am jignit”, a mai dezvăluit ea.

Anamaria Prodan are trei copii, din cele două mariaje eșuate. Cu fostul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu are două fete, pe Sarah și Rebecca, iar Bebeto este fiul pe care îl are din căsnicia cu Laurențiu Reghecampf.

Foto FAcebook