După o despărțire cu scandal, care a avut loc în urmă cu doi ani, Anamaria Prodan pare că a uitat că s-a bătut în plină stradă cu Laurențiu Reghecampf și că acesta a înșelat-o.

Într-un interviu pentru Ego, sexy-impresara a afirmat că se gândește la o împăcare cu fostul ei soț, pentru că știe că el este sufletul ei pereche.

Mai mult decât atât, Anamaria Prodan a afirmat că poate să treacă peste tot ce a făcut Laurențiu Reghecampf și că ea deja l-a iertat pentru întâmplările neplăcute.

„Eu pe Laurențiu l-am iubit enorm și în sufletul meu va avea pentru totdeauna partea lui, pe care nimeni nu o va mai atinge. Toate amintirile noastre frumoase rămân acolo. Faptul că mi-a dăruit acest copil minunat pentru mine înseamnă foarte mult și o să cântărească mai mult decât lucrurile urâte pe care le-a făcut. Nici nu aș vrea să spun vreodată da sau nu pentru o împăcare, pentru că eu cred în destin foarte mult. Cred că venim pe lume cu ceva foarte bine stabilit. Habar nu am ce se va întâmpla. Da, îl avem exemplu pe nașul meu, pe Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu. Dar asta se întâmplă la un miliard de vieți, cred. Nu știu, da, noi vorbeam că suntem suflete pereche. Probabil că am fost suflete pereche și într-o altă viață o să facem, cumva, dacă am fost într-adevăr, să fim perfecți”, a spus Anamaria Prodan.