Andreea Antonescu a vorbit despre relațiile amoroase din viața sa. Cântăreața a fost căsătorită cu Traian Spak și chiar dacă au divorțat, vedeta are numai cuvinte de laudă la adresa fostului partener, cu care are o fată pe nume Sienna.

Chiar dacă relația lor romantică s-a încheiat, Andreea și Traian au reușit să păstreze o legătură specială bazată pe prietenie și înțelegere reciprocă, după cum chiar interpreta desclară.

Traian este un om foarte bun. Îmi este prieten adevărat în continuare

În urma cu mai bine de un an, Andreea Antonescu divorța oficial de Traian Spak, cel care i-a fost alături timp de 14 ani. Chiar dacă au ales să meargă pe drumuri diferite, cei doi au o relație foarte apropiată.

În cadrul unui interviu artista a vorbit deschis despre relația sa cu fostul soț, Traian Spak și despre motivele divorțului:„Nu știu ce rezervă viitorul și n-am știut vreodată. Ba mai mult, viața m-a învățat ca niciodată să nu spun niciodată. Pot să-ți spun strict ce-am făcut până în momentul acesta, ce poate mi-ar plăcea să se întâmple, dar știu că și aici intervine Dumnezeu și spun: ok, las în voia Ta, pentru că știi mai bine pentru mine.

Noi am fost sinceri unul față de celălalt încă de la început, și pentru că noi am avut o relație construită pe respect, bun simț, iubire și n-am fi vrut, ținând cont de faptul că eram pe două continente separate, nu am fi vrut după 14 ani să murdărim cu lucruri mici”, a dezvăluit Andreea Antonescu.

„Am respectat ce-a fost între noi, ne-am respectat unul pe celălalt și nu vrem să ne dezicem de la noi. Și probabil nu cred, nu știu, dar probabil că s-ar fi ajuns la niște lucruri mici. Traian este un om foarte bun. Îmi este prieten adevărat în continuare. Ne înțelegem bine, ne sfătuim, ne bucurăm unul pentru celălalt atunci când este cazul. Ne întristăm și încercăm să ne sfătuim unul pe celălalt, pentru că e un om care merită. Este un om care întotdeauna a vorbit foarte frumos cu și despre mine, întotdeauna a vorbit calm. E un om pe care-l respect mult și sunt convinsă că până la final va fi unul dintre oamenii apropiați sufletului meu”, a mai spus vedeta.

Motivele despărțirii

Cântăreața a dat noi detalii și despre despărțirea de Victor Vrînceanu, tatăl celei de-a doua fetițe.

La doar trei luni după ce a devenit mamă a doua oară, Andreea Antonescu s-a despărțit de Victor Vrînceanu:„Maturitatea emoțională este responsabilitatea fiecăruia dintre noi, responsabilitatea de a clădi un caracter frumos. Valorile după care ne clădim acest caracter ne reprezintă, ne definesc. Iubirea, din punctul meu de vedere, nu există fără respect, bun simț și adevăr. Ca orice femeie, am nevoi și dorințe. Țin mult la ele. Îmi place comunicarea deschisă în orice relație, de orice gen. Știu că orice se poate obține prin comunicare, vorbe frumoase, ton jos și blândețe. De multe ori ajungem să realizăm că vorbele de la început și faptele ulterioare nu duc în aceeași direcție. Atât am de spus. Concluzia pe care am tras-o este că trebuie să mă trezesc, să-mi dau seama ce merit, asta a trebuit eu să învăț. Am în continuare de lucrat la mine, ca orice persoană.

Foto Facebook