Anul trecut, după o perioadă în care a fost singură, despre Andreea Bălan s-a aflat că se iubește cu jucătorul român de tenis Victor Cornea.

Relația celor doi a evoluat rapid, sportivul s-a mutat deja în casa artistei, iar cântăreața îl însoțește pe acesta în toate turneele la care el participă.

Începutul de an i-a prins pe Andreea Bălan și Victor Cornea departe de România, mai exact în Australia, acolo unde jucătorul de tenis va participa la unul dintre cele mai mari turnee din lume, Australian Open.

Potrivit jurnaliștilor de la Libertatea, o fană a Andreei Bălan a fost deranjată de faptul că artista merge peste tot după iubitul ei și a acuzat-o pe această că îl distrage pe acesta de la job-ul lui.

„Cred că ar trebui lăsat să-și facă turneele liniștit. Dacă vrea să câștige meciurile”, a fost mesajul primit de Andreea Bălan pe rețelele de socializare.

Celebra cântăreață nu s-a putut abține și a răbufnit la adresa fanei.

„Cucoană, habar n-aveți cât de greu le este jucătorilor de tenis în turnee și cât de important este să fie cineva din familie acolo să-i susțină”, a fost replica artistei.

foto: Instagram