Zilele trecute, jurnaliștii de la Cancan dezvăluiau în exclusivitate că Andreea Bălan are un nou iubit, după ce timp de mai multe săptămâni s-a speculat că artista ar fi într-o relație cu Jador.

Potrivit sursei citate, noul partener al Andreei Bălan este Victor Cornea, un jucător de tenis care este mai tânăr decât cântăreața și care s-a aflat zilele trecute în Germania, la Stuttgart, acolo unde a fost însoțit de actuala lui iubită.

Chiar dacă Andreea Bălan și Victor Cornea nu au confirmat oficial că sunt un cuplu, artista s-a filmat într-un bolid decapotabil, pe scaunul din dreapta, în timp ce îl ține de mână pe șofer. Cântăreața a avut grijă însă să nu i se vadă fața bărbatului, dar cei de la Viva afirmă că este vorba de nimeni altul decât jucătorul de tenis.

„Îmi doresc să fiu iubită așa cum sunt eu! Nu doar eu, toată lumea își dorește asta! Să fie un suflet foarte cald și calm, foarte calm, și să nu se supere, ca mine. Să nu ia nimic personal. Să fie foarte calm și cald și să dea iubire, multă iubire”, spunea Andreea Bălan în urmă cu mai mult timp, despre felul în care ar vrea să fie bărbatul de lângă ea.