Ajunsă la 39 de ani, vârstă pe care abia a împlinit-o în luna iunie, Andreea Bălan este, fără doar și poate, una dintre cele mai mediatizate cântărețe din țara noastră.

De aproximativ o lună, despre artistă s-a aflat că iubește din nou, iar partenerul ei este un sportiv, Victor Cornea, care este jucător de tenis.

Chiar dacă este cu nouă ani mai tânăr decât Andreea Bălan, bărbatul pare că este cel care a readus liniștea în viața cântăreței. Iar acest lucru se vede din postările pe care ei le fac pe rețelele de socializare.

Spre exemplu, în această vară Andreea Bălan a mers peste tot pe unde iubitul ei a avut meciuri de tenis. Semn că iubirea este foarte mare și nu pot sta prea mult departe unul de altul.

În ciuda faptului că relația lor a devenit oficială, Andreea Bălan locuiește în continuare cu mama ei și cu cele două fetițe pe care le are cu George Burcea. Așa că le-a acordat celor de la Viva un interviu in care a oferit câteva detalii din intimiate.

„Nu sunt deloc autoritară, deoarece am două fetițe foarte bine educate. Încerc să le insuflu disciplina prin puterea exemplului. Degeaba îi spui unui copil să facă ceva, dacă tu nu faci acel lucru. Ele pur și simplu mă imită cu tot ce fac: de la aranjatul patului, dimineața, la ordinea din cameră sau în dressing, la îngrijirea personală și la modul în care te comporți în societate”, a spus Andreea Bălan.