Deși s-a spus de nenumărate ori că Andreea Bălan nu ar avea noroc în dragoste, iată că faimoasa artistă și-ar fi găsit din nou fericirea în brațele unui bărbat, la câțiva ani după ce s-a despărțit de George Burcea, alături de care are două fetițe.

După ce s-a despărțit de scandal de Keo, care o înșela, dar și de George Burcea, care a fost acuzat că ar fi consumat substanțe interzise, despre Andreea Bălan s-a spus că ar avea o idilă cu Jador. Însă totul s-a dovedit a fi doar o strategie de marketing prin care cei doi își promovau melodia „Cu inima ta”, interpretată alături de Costi Ioniță.

Acum, jurnaliștii de la Cancan afirmă că știu cine este noul iubit al Andreei Bălan, iar acesta este un bărbat la care nu s-ar fi așteptat nimeni: Victor Cornea, un jucător de tenis în vârstă de 29 de ani!

Sursa citată notează că Andreea Bălan și Victor Cornea au postat pe rețelele de socializare fotografii din același loc, chiar dacă nu apar împreună în imagini. Mai exact, postările ei sunt din Stuttgart, de la un teren de tenis pe care a jucat românul.

Cei de la Cancan merg chiar mai departe și afirmă că artista și sportivul au fost împreună și la Paris, într-o escapadă romantică.