Căsătoriți în 2006 și divorțați în 2013, Andreea Marin și Ștefan Bănică au împreună o fetiță, pe Ana Violeta Bănică, care în luna decembrie va împlini 15 ani.

Chiar dacă s-au despărțit de aproape 10 ani, cele două vedete au rămas în relații bune, iar recent Andreea Marin a fost invitată într-un podcast în care a vorbit despre Ștefan Bănică, dar și despre fiica lor, Violeta.

Fosta „Zână a Surprizelor” a afirmat că, atât ea, cât și fostul ei partener își iubesc la fel de mult copilul și că întotdeauna sunt acolo pentru fetița lor.

„N-a fost să fie. Poate ritmurile noastre nu s-au armonizat. Oamenii trebuie să aibă un ritm comun. Poate sunt prea energică eu pentru cei cu care am fost. Cert e că nu regret nimic. Cred că, decât să stau în ceva în care nu mă simt confortabil, alegerea mea de a merge înainte a fost alegerea bună pentru mine. Cred că e foarte bine pentru ea să știe că, deși părinții ei nu sunt împreună, o iubesc nespus de mult amândoi. Noi am ajuns să înțelegem că cel mai important e copilul nostru. În asta constă relația noastră de azi. În momentul în care ea necesită ceva, suntem acolo pentru ea”, a spus Andreea Marin.