La începutul lunii iunie, Cristi Manea, fotbalist la CFR Cluj, și Irina Deaconescu, una dintre cele mai cunoscute influencerițe din România, s-au căsătorit la malul mării.

Chiar dacă a trecut mai bine de o săptămână de la fericitul eveniment, în mediul online încă apar imagini de la petrecerea de nuntă, iar în centrul atenției au fost, fără doar și poate, nu doar mirii, ci și Antonia și Alex Velea.

@tania_plesa Fără numarrrrr@Tania @Tania @Tania #zannidache #alexvelea #antonia #cristimanea #irina #nunta #petrecere #lautari #bani #dedicatii #cfrcluj #fotbal ♬ sonido original - Tania????

Dacă atunci când a cântat Tzancă Uraganu, Antonia a preferat să danseze alături de Alex Velea, în momentul în care partenerul ei a început să cânte, artista s-a dus lângă Irina Deaconescu, iar întreaga scenă a fost filmată și postată pe TikTok, spre amuzamentul internauților.

„Antonia o prinde de fund pe mireasă”, a scris un fan pe celebra platformă.

@tania_plesa Și ii place ????????????????@Tania @Tania @Tania #cristimanea #irina #nunta #petrecere #lautari #bani #dedicatii #cfrcluj #fotbal #antonia #alexvelea ♬ sonido original - Tania????