În urmă cu aproximativ trei ani, Margherita de la Clejani era implicată într-un scandal cu substanțe interzise, după ce a fost prinsă drogată la volan.

Anii au trecut, fiica lui Ioniță și a Vioricăi de la Clejani a dispărut din lumina reflectoarelor, iar acum celebrul tată al Margheritei afirmă că tânăra nu vrea să mai cânte și să mai fie o persoană mondendă, deoarece vrea să se apuce de afaceri.

„Margherita, pentru moment, nu mai vrea să participe la evenimente. Are o altă direcție, direcția business-ului. O susțin în tot ceea ce vrea ea să facă. Acum urmează cursuri de engleză, de business, se duce în zona afacerilor”, a spus Ioniță de la Clejani pentru Playtech.

Margherita a mai încercat să fie femeie de afaceri, însă fără succes: ea a avut un magazin de haine pe Calea Victoriei, business care a dat faliment.

Chiar dacă fiica lor nu mai urcă pe scenă alături de ei, Ioniță de la Clejani afirmă că spectacolele lor continuă: „Noi ținem cont de tot ceea ce este în jurul nostru, avem cel mai bun program, la cel mai bun preț. Calitatea spectacolului este maximă. Românii sunt dornici de petrecere, suntem un popor care știe să petreacă și care subliniază bucuria de a trăi. Petrecerile românești sunt cele mai frumoase”.