Fără doar și poate, Antonia și Alex Velea sunt două dintre cele mai mediatizate vedete din România, însă acest lucru vine la pachet, din păcate, și cu foarte mult hate.

Chiar când le era lumea mai dragă, adică în prima zi de școală, după ce au postat mândri pe internet o fotografie în care apar Dominic și Akim, Antonia și Alex Velea au fost puși la zid de fani.

Atacul dur a început din cauza modului în care cele două vedete și-au îmbrăcat copiii.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Velea (@iamvelea)

„Vă urăm un an școlar! Comorile lui Velea”, a scris cântărețul în dreptul fotografiei care a primit peste 10.000 de like-uri și aproximativ 100 de comentarii.

„Așa i-ai trimis îmbrăcați în prima zi de școală? Pe bune?”, „Așa merg la școală îmbrăcați? Cel mare a luat hainele lui taică-su? Nu ne mai facem bine” și „Unde este uniforma? Acum mergem cu haine largi și în pantaloni scurți la școală?” au fost doar câteva dintre comentariile răutăcioase ale internauților.

Cu toate acestea, au existat și persoane care au fost plăcut impreionate de fotografia cu cei doi băieți ai lui Alex Velea cu Antonia: „Cei mai dulci”, „Noua generație”, „Dulcețile”, „Doamne, cât de frumoși sunt”.