La trei ani de la divorțul de Cristina Pisică, Bănel Nicoliță are o nouă relație amoroasă. Fostul jucător de fotbal le-a făcut deja cunoștință fetelor lui, Amalia şi Natalia, cu iubita sa.

Fostul fotbalist Bănel Nicoliță, alias Jardel, a preferat să fie cât se poate de discret cu viața privată. Acum, fosta vedetă de la FC Steaua București a făcut primele declarații despre partenera lui de viață. Actuala iubită a lui Bănel Nicoliță dorește să stea cât mai departe de luminile reflectoarelor.

„Sunt într-o relație, mă bucur că sunt ok! Femeia care îmi este alături trebuie să fie sufletistă. Nu am fugit niciodată după frumusețe. Îmi plac femeile care sunt sincere.

Nu contează cum ne-am cunoscut, important este că suntem de ceva vreme împreună. Mă bucur de fiecare moment și spun sincer că este femeia care a fost lângă mine atunci când mi-a fost mai greu. Fetițele au cunoscut-o pe noua mea iubită', a spus Bănel Nicoliță.

„Nu mai există șanse de împăcare între mine și fosta mea soție. Am avut o discuție și fiecare ne vedem de viața lui. Cel mai important lucru este ca amândoi să avem grijă de cele două prințese. Suntem alături, vorbim foarte des și avem o comunicare foarte bună pentru copilași, le oferim tot ce este mai bun', a mărturisit fostul fotbalist.

Bănel Nicoliță regretă că a divorțat

Bănel Nicoliță a mărturisit că regretă că a divorțat de fosta soție și că și-a pierdut familia.Tatăl fetiţelor continuă să fie activ în viaţa lor şi nu întârzie cu plata pensiei alimentare.

„Singurul regret e că am ajuns la divorț, atât, și că mi-am pierdut familia. În rest, nu am niciun regret. Am avut lovitură după lovitură și am rămas în picioare, pentru că sunt un om puternic, nu mi-a fost ușor. Oamenii pot să vorbească, pentru că atunci când te văd la pământ, ei vorbesc”, a mărturisit Bănel Nicoliță.

Foto Facebook