Irinel Columbeanu trece prin momente grele. Fostul milionar, în vârstă de 66 de ani, a ajuns la un azil din Snagov, iar cunoscuții fac chetă să îi plătească lunar cazarea la căminul de bătrâni.

Plata pe lună la azilul unde este internat Irinel Columbeanu sare de 4.500 de lei, în timp ce fostul om de afaceri va primi o pensie ce nu depășește 2000 de lei.

Despre situația dramatică în care se află Irinel Columbeanu a vorbit și Gigi Becali. El spune că anturajul fostului milionar ar trebui să-l ajute, în special fostele partenere.

E de notorietate faptul că fostul milionar a avut o mulțime de iubite frumoase și celebre, printre care Romanița Iovan, Anna Lesko, Brianna Caradja și Monica Gabor.

Revoltat, Becali a reacționat, considerând că este de datoria Monicăi Gabor să îi ofere o susținere financiară fostului soț. Patronul FCSB spune că nu va interveni în situația fostului afacerist.

Tată, normal că îmi pare rău de cum a ajuns Irinel Columbeanu, iar eu cu ce să îl ajut acum? Spuneți voi? Ce să îi fac eu? Însă, eu sunt curios unde îi sunt toți banii lui? Voi știți? Cum poți să pierzi așa dintr-o dată atâția bani? Trebuie aflat cum de a ajuns el la sapă de lemn.Eu cred că totuși Monica (Gabor, fosta soție, n. red.) și fata lui îl vor ajuta. Nu cred că îl vor lăsa așa, iar cineva cred că îi plătește azilul ăla, că nu oricine se duce la un asemenea azil.

Pe Zina (Dumitrescu, care și-a trăit ultimele zile în același azil, n. red.) am ajutat-o atunci că săraca ajunsese foarte rău, dar eu refuz să cred că Irinel chiar nu mai are nici măcar doi lei. Vezi, în viața asta trebuie să ai mare grijă cum îți administrezi averea.

Eu cred că și Romanița (Iovan, fostă parteneră de viață de-ale lui Irinel Columbeanu, n. red.) îl mai poate ajuta, poate că l-a și ajutat în trecut', spune Gigi Becali pentru prosport.ro.

Patronul FCSB nu dorește să-l ajute pe fostul milionar de la Izvorani

'Voi credeți că eu nu puteam să sparg banii în petreceri pe yacht-uri sau să îmi iau vreun avion? Și puteam să îmi cumpăr și yacht. Și acum pot, dar, tată!, eu sunt Gigi Becali și știu ce vreau de la viață. Totuși, eu cred că măcar o femeie sau două, mă refer la cele care au fost în viața lui Irinel îl pot ajuta! Voi mă întrebați dacă îl ajut eu, dar cu ce să îl ajut? Spuneți-mi voi. Însă, da, e trist să vezi cum astfel de oameni din bogătași ajung săraci. Treaba e că, dacă nu ai grijă de tine, viața te aduce unde te aduce', a mai spus Gigi Becali

În prezent, fostul milionar este ajutat financiar de prieteni, iar fiica lui, Irinuca, i-a trimis 200 de dolari din economiile ei.

Colaj foto protv.ro