Gigi Becali deține numeroase terenuri în Pipera, acolo unde locuiește de mai mulți ani. Becali are trei sferturi din tot ce este teren în Pipera. Tot aici patronul de la FCSB are și o turmă cu 1500 de oi. Animalele iubite de finanțatorul roș-albaștrilor au creat anumite probleme vecinilor.

Are un vecin celebru

Gigi Becali „stă gard în gard” cu Rareș Bogdan. Europarlamentarul a povestit într-un interviu acordat pentru prosport.ro că se înțelege bine cu Becali, însă la un moment dat a fost deranjat de turma lui de mioare.

„Eu am avut 2.000 de oi! Gigi n-are atâtea (n.n. râde). I-am spus: «Gigi, mai ai de cumpărat. Bă, că am 1.500». Eu stau gard în gard cu el. Nu prea stau eu, sunt la Parlamentul European, la Strasbourg, la Bruxelles, plec la Londra, Birmingham, Manchester, mă întorc la Bruxelles. Nevasta mea, copiii (n.n. îl văd pe Gigi Becali), avem aceeași firmă de pază. E mare prieten cu fiul meu, tot îl cheamă, că e cu fotbalul”, a mărturisit Rareș Bogdan, pentru ProSport.

Rareș Bogdan și Gigi Becali se mai întâlnesc uneori pe final de săptămână: „Atunci când mai rămân în weekend și mă vede prin curte, mă aude. «Ce faci, Rareș? Ești pe aici?» Aduce o brânză, aduce un ou. Băi, haideți să mâncați niște căpșuni. Are solariile alea mari. I-am zis «bă Gigi, mută oile, că sunt spre dormitorul meu».

Le-a dus la margine, la Pipera, are trei sferturi din tot ce e acolo. El are teren mare acolo. I-am zis că valorează 15 milioane (n.n. de euro). Mănâncă fructe de prin curte, nu le stropește, e figură”, a mai spus Rareș Bogdan.

”Eu beau numai lapte de oaie și de capră. Mănânc numai grătar de miel, cotlete de miel și numai forță am. În plus, am și o grădină cu legume și pomi fructiferi. Până la urmă tot la pământ ajungi. Mâncăm electronice, computere? Nu, tot la pământ ajungi. Nu cultivi, nu mănânci. Eu, când sunt supărat, mă retrag între oile mele și mă liniștesc”, a spus și Gigi Becali. 

Foto protv.ro