În toamna anului trecut, presa din întreaga țară nota că Tudor Sișu iubește din nou și că ar avea o relație cu Bia Khalifa.

După cum s-a aflat deja, tânăra este fostă iubită a lui Dani Mocanu și este o prezență constantă pe site-urile pentru adulți. Ea are cont pe OnlyFans, acolo unde lumea o poate vedea goală complet dacă plătește un abonament lunar în valoare de 15 dolari. Și care a costat și 6 dolari, la reducere. Iar numărul de abonați depășește cifra de 10.000!

Potrivit jurnaliștilor de la România TV, Bia Khalifa a vorbit din nou despre relația pe care o are cu Tudor Sișu, nedorind însă să îi spună numele celebrului cântăreț. Însă a dat de înțeles că el este partenerul ei.

„După cum am spus înainte: eu nu vreau să vorbesc despre viața mea personală. Nu o să răspund cu «Da» sau «Nu», las să se înțeleagă. Nu mă deranjează ce crede lumea. Da, am teritoriul marcat, despe ce vorbim. Nu prea este competiție. Da, se poate spune că îmi marchez teritoriul cu brio. Nu este competiție, știu cine sunt. Știu ce însemn pentru o anumită pesoană. Nu prea ar fi cazul să mă îngrijorez în privința altor fete”, a spus Bia Khalifa.