Devenită cunoscută în urmă cu foarte mulți ani, datorită lui Cătălin Botezatu, Bianca Drăgușanu pare că uită de unde a plecat.

Înainte de a ajunge vedetă, ea a participat la o emisiune matrimonială și era de nerecunoscut, deoarece la acea vreme ea nu avea nicio operație estetică. Și nu arăta deloc precum Bianca Drăgușanu de astăzi!

Însă, odată ajunsă una dintre cele mai mediatizate persoane din România, vedeta a făcut o declarație de-a dreptul halucinantă.

„De ce să stau cu un sărac? Ca să-l țin eu? Dacă e sărac, înseamnă că nu are capacitatea pe care mi-o doresc eu de la un bărbat. Un bărbat sărac e un bărbat prost. Dacă nu ai mai mult decât am eu, nu am ce să discut cu tine. Dacă aleg un bărbat, nu am cum să aleg un bărbat mai sărac decât mine.

Eu de multe ori fac afirmații de care sunt conștientă că vor deveni virale. Nu trebuia să mă exprim neapărat așa. Nu aș putea sta de vorbă cu un om mai puțin potent financiar decât mine. Ce aș putea eu să învăș de la el? Cheltuim banii mei împreună? Ce aș putea face cu unul care nu are bani?”, a spus Bianca Drăgușanu, potrivit celor de la Playtech.

Deranjat de cele spuse de vedetă, Randi, unul dintre cei mai apreciați artiști din țara noastră, a făcut o remarcă pe Instagram.

„«Un bărbat sărac e un bărbat prost». Bianca Drăgușanu. Vomit”, a scris cântărețul la story. Iar acest lucru a făcut-o pe fosta soție a lui Victor Slav să răbufnească.

„Eu îmi asum ce spun! Sunt curioasă cui îi plac bărbații proști și săraci. Curiozitatea mea cea mai mare este: ție ce fel de bărbați îți plac, de te-ai trezit așa supi astăzi? Ce fel de bărbați îți plac ție, iapa lui Zorro? Uite, îți dau dreptate: bărbații săraci au făcut istorie, dar ăia și deștepți. Poate vrei tu să faci istorie, nu? Cu ce? Cu o ceartă cu mine? Hai să ne certăm atunci, s-ar putea să-ți placă alt gen de bărbați decât cei care-mi plac mie. În niciun caz ăia proști și săraci, știi ce zic?

Eu sunt un om argumentat și asumat când fac o afirmație. Noi, femeile, vorbim multe și bune, dar niciodată prost. Să-mi spuneți și mie câți bărbați săraci și proști au făcut istorie, că eu nu știu niciunul. A, bărbații săraci și deștepți, și curajoși, da! Dar cred că niciunul dintre ei nu era supi și nu-l durea burtica și nu vroia să se certe cu o femeie ca mine. Nici măcar nu cred că ai putea să te cerți cu o femeie ca mine, ar trebui să-ți găsești una de nivelul tău.

Ce isterie, s-au trezit iepele lui Zorro să mă comenteze pe mine că am zis că nu-mi plac bărbații proști și săraci”, a fost replica pe care Bianca Drăgușanu i-a dat-o lui Randi.