Boxerul britanic Amir Khan, fost campion mondial la categoria welter, a anunţat că a fost jefuit sub ameninţarea unei arme luni seară la Londra.

Sportivul în vârstă de 35 de ani susține că a fost jefuit de către doi bărbați, dintre care unul l-a amenințat cu un pistol, în timp ce se plimba cu soția sa într-o zonă rezidențială.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amir Khan (@amirkingkhan)

Incidentul a avut pe o stradă din zona rezidențială Leyton, din estul Londrei. Fostul campion mondial a transmis pe pagina sa de Twitter că unul dintre atacatori a scos un pistol pe care l-a îndreptat spre el, cerându-i ceasul.

Din fericire, atât pugilistul, cât și soția acestuia, Faryal Makhdoom, sunt în siguranță.

"Am traversat strada cu Faryal, din fericire ea se afla la câţiva paşi în spatele meu. Doi bărbaţi au alergat către mine şi mi-au cerut ceasul, cu un pistol îndreptat spre faţa mea. Cel mai important este că amândoi suntem în siguranţă", a scris pugilistul pe contul său de Twitter.

În cariera sa de boxer profesionist, Amir Khan, a câștigat 34 de meciuri, dintre care 21 prin knockout, și a pierdut șase partide. A devenit campion mondial după ce l-a învins pe Andreas Kotelnik, în 2008. Khan a fost învins în luna februarie a acestui an de către Kell Brook, și a dat atunci de înțeles că are de gând să se retragă din box. 

Foto Instagram