După ce a anunțat separarea de Florin Pastramă, Brigitte a luat o decizie complet neașteptată. Fosta concurentă de la „Ferma” a renunțat la numele de familie dobândit prin căsătorie și a revenit la numele fostului soț, Ilie Năstase.

Deocamdată doar pe rețelele de socializare. Mai mult, bruneta și-a schimbat și statusul relației, iar acum pe profilul ei apare că este singură.

Vedeta a avut mai multe mariaje, a schimbat mai multe nume, însă cea mai mare notorietate a câștigat-o în timpul căsniciei sale cu fostul tenismen Ilie Năstase.

După trei ani de căsnicie cu Florin Pastramă, Brigitte a luat decizia de a se despărți de acesta, pentru că nu a mai suportat certurile și agresiunile din partea lui. Brigitte a anunțat că nu mai formează un cuplu cu bărbatul pe care l-a cunoscut în timpul filmărilor de la emisiunea „Ferma” difuzată de Pro TV.

De ce s-a despărțit Brigitte de Florin Pastramă

Brigitte Pastramă a luat decizia de a pune punct căsniciei cu Florin, după ce acesta a fost agresiv cu ea în repetate rânduri.

„Sunt persoane care m-au deranjat enorm prin mocirla în care m-au târât în ultimii trei ani. Eu nu mai am bărbat, eu sunt singură. De când am luat decizia să-l am pe Florin lângă mine, am fost târâtă în foarte multe mizerii care nu mi-au aparținut. (…) Am fost de prea multe ori pusă la un loc cu persoane care nu au avut ce să caute lângă mine, în preajma mea. (…) Am decis să merg mai departe singură. ...Nu-i genul care să înșele, dar s-au întâmplat alte lucruri, care m-au făcut să opresc tot. Florin nu mai are ce să caute în casa mea, în viața mea, niciunde. Florin nu mai există!”, a mai spus Brigitte.”, a declarat Brigitte Pastramă.

În afară de mariajul cu Ilie Năstase, Brigitte a mai fost în trecut căsătorită cu Octavian Sfăt, un afacerist timișorean și primul ei soț, care i-a dăruit un fiu, și cu Ovidiu Torj, alături de care are o fiică.

Foto Facebook