Brigitte Pastramă, fosta soție a lui Ilie Năstase, a dezvăluit că a fost nevoită să fugă din țară pentru a-i proteja pe cei doi copii de droguri.

Ea a ales să își vândă două case din România pentru a putea să se mute definitiv în Dubai. Aici, vedeta și-a cumpărat o vilă ce a costat 400.000 de euro.

Pentru că o parte dintre afacerile ei sunt încă aici, bruneta e nevoită să facă vizite dese în România.

Recent Brigitte Pastramă a fost în țara noastră pentru a se aproviziona cu tot ce îi trebuie pentru sărbătorile de iarnă, în special bucate tradiționale românești. Brigitte și Florin Pastramă vor face Sărbătorile anul acesta în Dubai, în noua lor casă. Astfel că vedeta a plecat din România cu valizele pline de bunătăți.

Brigitte a luat cu ea în Emirate foi de varză pentru sarmale și ingrediente pentru cozonaci. 

„ Nu se găsește acolo varză acră pentru sarmale, așa că am luat-o de aici. Fac sarmale că îi plac lui Florin și vreau să fac și cozonac. Am luat și nucă de aici, tot!  O să facem Sărbători românești în noua noastră casă de la Dubai. Am decis să facem toate Sărbătorile acolo, pentru că fiica mea, Sara, pe 2 ianuarie începe școala”, a declarat Brigitte pentru click.ro.

Ce face soția lui Florin Pastramă în Dubai

Brigitte Pastramă a explicat cu ce se ocupă ea și partenerul său de viață în Dubai. Aceștia și-au deschis o firmă de design interior și se ocupă de renovarea caselor.

"Ne-am deschis firma de design și amenajări interioare și merge foarte bine afacerea. Câștigăm bani frumoși. Acolo viața e mult mai ieftină decât în România, prețurile mult mai bune. Casa este terminată, am și decorat-o de Crăciun. Am făcut brad, totul e aranjat.  Acum s-a dat în folosință și piscina comună din complexul unde locuim. Nu avem piscina noastră, pentru că avem o curte mică, dar cochetă. Sunt foarte mulțumită cu ce avem acolo. E un vis de-al meu împlinit!”.

Foto FACEBOOK