Considerat un adevărat Don Juan, bulgarul Grigor Dimitrov s-a iubit, de-a lungul timpului, cu unele dintre cele mai frumoase femei din lume.

Potrivit presei tabloide, prin dormitorul jucătorului de tenis au trecut, rând pe rând, Maria Sharapova, Serena Williams, Nicole Scherzinger și Mădălina Ghenea.

În toamna anului trecut, după o relație care a durat aproximativ șapte luni, Grigor Dimitrov și Mădălina Ghenea anunțau că s-au despărțit și că pornesc pe drumuri separate. Iar acum sportivul a fost surprins alături de o altă tânără despre care se spune că ar fi actuala lui iubită!

Într-un clip video care a apărut pe Twitter, jucătorul de tenis bulgar apare într-un autoturism de lux alături de Alize Lim, și ea jucătoare de tenis.

Tânăra și Grigor Dimitrov ar fi fost văzuți de mai multe ori împreună, iar de aici ar fi apărut speculațiile potrivit cărora ea este cea care a înlocuit-o pe Mădălina Ghenea. Chiar dacă nimeni nu a confirmat oficial noua relație.

Alize Lim s-ar fi despărțit de curând de Tony Parker, fost jucător de baschet în NBA, la San Antonio Spurs, astfel că este foarte posibil ca ea și Grigor Dimitrov să formeze un cuplu în prezent.

foto: Instagram