Fără doar și poate, actorul Florin Busuioc este unul dintre cei mai cunoscuți români.

Știut de toată țara drept Busu de la Meteo, celebra vedetă de la PRO TV a avut parte, de-a lungul vieții, de întâmplări amuzante când a mers la piață și nu numai.

După cum a afirmat recent într-un interviu pentru Ego, Florin Busuioc este întrebat destul de des de persoanele din jur cum urmează să fie vremea.

„La piață m-a întrebat un om care vindea conopidă și altele: «Auzi, nenea Busu, spune, mă, tată, săptămâna viitoare vreau să scot sfecla, să o scot sau să nu o scot? Dacă nu plouă, eu nu pot să o scot, e pământul tare, bre»! I-am zis: «Tată, săptămâna viitoare începe ploaia, așa că poți să scoți sfecla liniștit».

Mai am o altă întâmplare! Tot așa, prin piață, o cumpărătoare de data aceasta: «Auziți, fiica mea are nuntă în august, pe 28. Plouă sau nu plouă?». Asta se întâmpla în februarie! «De unde să știu eu, mă, femeie, dacă plouă în 28 august sau nu plouă? Oricum, dacă faceți în curte puneți un cort ca să fie liniștită treaba»”, a spus Busu.

Mai mult decât atât, Florin Busuioc a dezvlăuit că este sunat inclusiv de colegii care se ocupă de serialele de la PRO TV, în special de cei de la Las Fierbinți, pentru a fi întrebat în ce zile plouă. Astfel, el să știe cum să așeze filmările care au loc în aer liber și să nu fie perturbați de vremea urâtă.

foto: PRO TV