În acest an, la FineStore se sărbătorește Red Christmas! Specialiștii celui mai mare magazin online de băuturi alcoolice din România au pregătit multe surprize și îl ajută pe Moș Crăciun cu o super listă de cadouri. Santa's List este eticheta pusă tuturor băuturilor de calitate incontestabilă asupra cărora ar trebui să-ți îndrepți atenția în goana după darurile perfecte.

Cauți idei de cadouri corporate? Ai de ales din peste 100 de modele de coșuri cadou perfecte pentru angajați, colegi și parteneri de afaceri.

Cum alegi băutura potrivită pentru un cadou

Nu știi ce să le dăruiești celor dragi? Pentru un cuplu sau pentru cineva special din familie alege coșuri cadou deosebite cu vin Grande Alberone, Ronco di Sasi, cu lichior Mozart sau coniac Frapin. Vrei să mergi pe clasic? Alege coșuri cadou cu șampanie Gosset sau cu prosecco San Martino. Pe lângă băuturi deosebite, pachetele elegante și rafinate conțin panettone aromat, ciocolată fină, praline, biscuiți cu unt și accesorii deosebite - toate pentru a aduce bucuria și satisfacția pe chipul celor pe care vrei să-i impresionezi cu darul tău de Crăciun.

Pentru prieteni de calitate alege băuturi de calitate. Un bărbat cu gusturi alese se va bucura nespus să primească în dar un coniac Frapin, cu o eleganță și aromă cu totul aparte, sau o băutură cu personalitate precum rom Matusalem sau bourbon Bib & Tucker, ce poate fi savurat atât simplu, cu gheață, cât și în mixuri delicioase de băuturi.

Pentru o femeie deosebită mergi la sigur cu o șampanie fină, precum Gosset, sau cu un lichior Mozart, care ar cuceri pe oricine cu aromele sale de cafea, ciocolată albă sau neagră ori de căpșune.

Pentru acel membru al familiei care este mereu sufletul petrecerii, o sticlă de vodka de cea mai bună calitate este cadoul perfect. Mont Blanc Vodka, cu gust premium și transparență ca de diamant, sau o sticlă strălucitoare de AU Vodka,  filtrată prin aur și definită de o delicatețe aromatică deosebită, vor fi cu siguranță apreciate.

Comandă online de la FineStore băuturi premium pentru a le oferi cadou de sărbători și nu uita să te gândești și la tine. Sigur ai și tu băuturile tale preferate și meriți să îți faci un cadou de care să te poți bucura în voie de sărbători.

Cumpără produse cu eticheta Santa's List și intri automat în concursul cu 100 de premii constând în pachete promoționale cu cinci băuturi de top: vin Ronco di Sassi, prosecco Canevel, gin June by G'Vine, rom Barcelo și vodka Mont Blanc. Odată ce ai finalizat comanda, cadourile alese pot fi ridicate personal, în aceeași zi, din depozitul FineStore din Afumați, Ilfov, sau vor fi expediate prin curier; livrarea este gratuită pentru comenzi a căror valoare depășește 199 de lei oriunde în țară.