Magda Vasiliu a mărturisit pe rețelele de socializare că a trecut prin clipe de coșmar în fostele relații.  Dosta prezentatoare de la Prima TV a dezvăluit că a fost agresată, înșelată și umilită de foștii parteneri.

Mărturiile cutremurătoare au fost făcute ca o reacție la drama prin care trece Dana Roba, fosta iubită a lui Nicolae Guță, care a ajuns la Terapie Intensivă după ce a fost atacată cu un ciocan de către soț.

 Magda Vasiliu a spus că a fost „agresată, înșelată, umilită, controlată și jignită”.

Vedeta, care în prezent locuiește în Italia, trage un semnal de alarmă și sfătuiește femeile să nu rămână în relații în care sunt abuzate.

„Sunt absolut îngrozită de ce i s-a întâmplat Danielei Roba. Nu ne cunoaștem personal, dar eram prietene pe Facebook de ani și puteam nici să nu fi auzit de ea. Simplul gând că o femeie e lovită cu ciocanul de soț în timp ce doarme mă cutremură.

Am fost agresată la rândul meu, înșelată, umilită, controlată și jignită, dar am plecat de fiecare dată la timp” Stai în casă, trăiești sub același acoperiș cu un om care, brusc, devine un monstru este înfricoșător. Am fost agresată la rândul meu, înșelată, umilită, controlată și jignită, dar am plecat de fiecare dată la timp. Și am decis, în consecință, că Vlad e singurul bărbat (în devenire) pe care îl mai vreau sub același acoperiș.

Nu-mi permit sfaturi. Dar pot spune din proprie experiență că e bine să pleci de la primele semne că relația scârțâie. Eu am pierdut ani, am închis ochii, am încercat să accept compromisuri. Degeaba. Nu ajută la absolut nimic. Acum sunt liberă, nu singură. Așa mă consider.

Cât despre Daniela Roba, nu mă pot gândi decât că e o femeie tânără, mamă… țin pumnii să și revină, deși nu sunt sigură că se vă recupera vreodată complet. Poate fizic o va face, dar rănile lăsate în psihicul, în sufletul ei nu cred că se pot șterge vreodată…”, a scris Magda Vasiliu pe contul de Facebook.

Magda Vasiliu a fost căsătorită prima dată cu baritonul Valentin Vasiliu. După doar doi ani de mariaj, în 2003, cei doi au divorţat. A urmat al doilea mariaj al fostei prezentatoare de la Prima TV cu tatăl fiului ei, cu Andrei Vintilescu. În octombrie 2014 au semnat actele pentru separarea legală. În 2015, Magda s-a căsătorit cu Cosmin Stoian. După șase ani, au divorțat. 

Dana Roba e în stare critică

Dana Roba a fost lovită cu ciocanul în cap de soțul ei, iar acum este în stare critică.Dana Roba a fost operată pe creier și se află la ATI. Make-up artista a fost transportată de urgență la spital, în stare gravă, în cursul serii de 5 iunie 2023, după ce a fost lovită, cu bestialitate, de soțul ei cu un ciocan în cap. Dana Roba a fost operată de medicii de la un spital din Timișoara, care s-au chinuit vreme de nouă ore să-i salveze viața. În prezent, starea ei este în continuare una gravă.

Foto Facebook