David Popovici și-a stabilit prioritățile pentru anul 2023. Sportivul de 18 ani și-a anunțat fanii cu privirile la planurile de viitor printr-o postare pe rețelele de socializare.

Sportivul legitimat la CS Dinamo București vrea să se implice și în cazurile sociale.

David Popovici, cel mai bun sportiv român în anul 2022

„Salutări tuturor,

Consider că în ultimele săptămâni nu am fost foarte clar cu privire la planurile mele de viitor și cred că vă sunt dator cu un răspuns. Îmi voi împărți energia între cele de suflet (familie, prieteni), studii și sport.

Toate trei sunt foarte importante pentru mine, ca să pot crește ca om și să simt că fac ceea ce îmi place, ceea ce mă pasionează, dar și ceea ce trebuie.

Familia e cea mai importantă, creșterea profesională e importantă, iar sportului îi sunt dator cu sinceritate și înțelegere.

"Îmi doresc foarte mult să avem succes ca țară"

Totodată, mă voi implica mai mult în cauze sociale în perioada următoare. Îmi doresc foarte mult să avem succes ca țară și ca oameni, vreau să văd cât mai mulți români fericiți și sănătoși.

Simt nevoia să mă implic mai mult, trebuie să ajutăm România cu povești de succes, dar și cu speranța că fiecare poate reuși și poate trece cu bine peste orice.

Să ne sprijinim unii pe alții, e important. Ținem aproape!” - a scris David Popovici, dublu campion mondial și european în 2022, pe pagina de Facebook.

Foto FACEBOOK