Povestea de iubire dintre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf a ajuns la final, însă nu fără mare scandal. Zăvoranca face acuzații grave la adresa fostului soț. Acesta susține că afirmațiile nu au o bază reală, iar lupta se va muta în instanță.

Alex Ashraf, primele declarații: Eu am cerut divorțul! Am plecat doar cu hainele mele!

Carmen Harra a dezvăluit o serie de premoniții șocante legate de perioada dificilă prin care trece Oana Zăvoranu. 

Clarvăzătoarea susține că vedeta își va pierde averea într-un mod neașteptat. Ba mai mult, Carmen Harra i-ar fi atras acesteia atenția asupra pericolelor pe care le-ar putea întâmpina în privința banilor primiți de la mama sa.

În prezent, pe lângă divorț, actrița se confruntă cu mai multe procese legale și execuții silite. 

„Acum 7 ani, i-am spus Oanei că este în pericol să piardă banii de la mama ei. Dacă ne uităm la ce se întâmplă în viața ei, ea are figura mamei. Îi lipsește figura tatălui, ea are banii, dar îi pierde. Ea este o persoană foarte iubitoare, intuitivă. Omul cu care este ea la ora actuală are o înclinație de trădare, apare fenomenul trădării, important este cum poate ea să gestioneze asta și dacă se poate lupta suficient de mult să salveze această relație care devine cu mare semn de întrebare.

Problema ei numărul unu este pierderea banilor de la mama ei. Trece printr-o perioadă extrem de dură la ora actuală. Nu vreau să se supere, pentru că adevărul doare, dar este un adevăr foarte crâncen asupra vieții ei, pentru că este lovită din două părți, sentimental și material. Situația ei la ora actuală nu arată deloc bine”, a spus Harra pentru emisiuniea Exclusiv VIP.

Oana Zăvoranu trece printr-o perioadă destul de dificilă, după îndelungi încercări de a-și salva căsnicia. Alex Ashraf ar fi înșelat-o pe Zăvo de mai multe ori și mai mult decât atât, ar fi jefuit-o de 2 milioane de euro. A încercat mai bine de doi ani să-și salveze mariajul, trecând inclusiv peste infidelitatea repetată a soțului ei. Cu toate acestea, Oana Zăvoranu nu l-a putut împiedica pe Alex Ashraf să-și facă bagajele și să se mute la amantă.

OANA ZĂVORANU ACUZĂ CĂ ALEX ASHRAF A ÎNȘELAT-O: I-A LUAT CASĂ ȘI MAȘINĂ DIN BANII MEI. A CHELTUIT 162.000 EURO CU EA

“În 2019, a mai avut o păcănistă, Ileana, altă femeie ușoară. I-a cheltuit din banii mei cam jumătate de milion de euro. Banii mei l-au făcut dorit numai de femei dubioase. De la ea a venit cu o piedică de mort acasă. Vrăjile sunt sport național acum. Atunci l-am iertat. Așa e destinul omului.

Poate anumite lucruri se întâmplă ca să-ți dea anumite lecții de viață. Am făcut slujbe atunci, am mers la preot. Aia avea gemene, cu un fost soț care venea pe acasă și care i-a zis să nu-l mai vadă pe Alex pe acolo, că altfel o taie de la bani. Aia îi mânca doar lovelele, nu se gândea ea să facă familie cu el. Astalaltă ce a zis, doamne, eu o săracă, îmi face casă, îmi ia mobilă”, au declarat surse apropiate cuplului, potrivit Cancan.ro.

Foto Facebook