Carmen Șerban este pregătită să o ia de la capăt, după despărțirea de iubit. Dacă pe plan profesional lucrurile îi merg perfect, când vine vorba de viața personală, artista nu este la fel de norocoasă.

Îndrăgita cântăreață i-a spus „adio” iubitului său, după 6 ani de relație.  În prezent, vedeta își caută sufletul pereche.

Carmen Șerban susține că motivul despărțirii a fost acela că relația lor devenise toxică: „Nu am spus niciodată că nu mă implic pe lungă durată. Am spus că nu cred în instituția căsătoriei, la modul că ar putea fi onorată și respectată exact așa cum se presupune că ar trebui să fie: fără infidelități, fără interese meschine, etc.

În momentul acesta sunt singură, după ce am încheiat o relație de aproape 6 ani. Nu a mai mers și am decis împreună “să luăm o mică pauză” deși știm amândoi că s-a terminat definitiv. Deveniserăm toxici unul pentru celălalt și am decis, tot împreună, că o să rămânem prieteni”, a mărturisit Carmen Șerban, pentru fanatik.ro

Vedeta în vârstă de 51 de ani nu s-a resemnat pe plan amoros:„Odată cu înaintarea în vârstă prioritățile se mai schimbă, iar acum pot să spun că îmi doresc să-l întâlnesc pe acel “suflet pereche”, dacă există într-adevăr așa ceva! Singurătatea îți chinuie sufletul, deci nu este pentru mine”, a adăugat solista.

„Pe mine viața m-a trecut prin multe lecții”

Carmen Șerban s-a luptat cu cancerul de sân, dar, spune ea, cu ajutorul credinței a ieșit învingătoare.

„Pe mine viața m-a trecut prin multe lecții, unele mai grele, altele mai ușoare, dar am învățat, uneori chiar fără ca să vreau, din fiecare.

Sunt pe plus, evident, și aici mă refer la faptul că sunt un om asumat și școlit de viață. Sunt pe plus în primul rând pentru că L-am cunoscut pe Dumnezeu. Când ajungi să-ți cunoști Creatorul, ritmul vieții tale decurge altfel, cu mai puține griji și lacrimi, deoarece te simți protejat de o forță invizibilă, care îți oferă o siguranță a zilei de mâine, multă relaxare și liniște sufletească.”

Foto FAcebook