Vladimir Putin este acum în centrul atenţiei după ce a decis să invadeze Ucraina. Orice gest făcut de liderul rus este analizat cu foarte mare atenţie. Chiar şi costumul pe care acesta l-a purtat în conferinţa video în care a făcut anunţul că va ataca Ucraina a fost analizat minuţios. 

Astfel, potrivit site-urilor internaţionale, costumul pe care Vladimir Putin l-a purtat este unul de lux, ce aparţine brandului Brioni. 

Orice costum pe care îl poarta liderul rus costă o avere, în jur de 5000 de dolari bucata. Brandul favorit al lui Vladimir Putin este unul renumit, care îmbracă adesea persoane de elită. Reprezentanţii bradului se descriu ca o “marcă ce  vorbește despre bani, putere și succes, după ce a îmbrăcat, de-a lungul timpului, directori executivi, vedete de cineva și lideri mondiali”.

Chiar şi culoarea vişinie a cravatei pe care Vladimir Putin a purtat-o a fost analizată. Conform specialiştilor, această culoare reprezintă somptuozitatea, grandoarea, maiestuozitatea și este foarte probabil ca liderul rus să fi folosit această culoare tocmai pentru a transmite un mesaj de forță.

Sursa foto: shutterstock.com