Mai mulți artiști de la noi din țară dețin afaceri care le aduc sume impresionante de bani în buzunar. Familia Monicăi Anghel a ales să investească într-o pensiune din satul Bratia, judeţul Argeş.

Vedeta este proprietara unui conac cu 8 camere, pe care tocmai ce l-a pus la punct în plină pandemie. Conacul Sfânta Elena de lângă Câmpulung Muscel este administrat de tatăl cântăreței.

”Avem un administrator care se ocupă, adică tata, și, mă rog, evident că mai promovez din când în când, că e totuși pensiunea noastră, a familiei'', a declarat Monica Anghel.

Conacul boieresc are 8 camere

"Pe bunica, mama mamei, o chema Elena, acest conac l-am terminat dintr-o moştenire de la ea, pe care am vândut-o. Şi, nu întâmplător este acolo, pentru că bunicul era din Argeş. Acolo am muncit fizic, mi-a făcut plăcere, am făcut multe jardiniere din paleţi ajustaţi cu drujba”, a povestit Monica Anghel.

Pensiunea „Sfânta Elena” este situată la 5 kilometri de satul Gămăceşti, şi dispune de o suprafaţă mare de teren, iar proprietatea are ieşire și la Râul Bratia. Conacul dispune de 8 camere duble, fiecare cu baie proprie, tv, radio, internet prin wi-fi şi parcare supravegheată video.

Cât costă o noapte de cazare la Conacul Sfânta Elena

Cei care vor se bucure de o vacanță în Conacul Sfânta Elena pot opta pentru camere cu mic dejun inclus, pe o perioadă de 7 zile, iar prețul ajunge la 1.608 de lei.

''Conacul Sfânta Elena se află în Berevoești și are lounge comun, restaurant, bar și grădină. Toate camerele sunt prevăzute cu baie privată și TV cu ecran plat și canale prin cablu. Oaspeții au la dispoziție WiFi gratuit, o terasă și parcare privată gratuită.

Camerele pensiunii includ fierbător. Camerele de la Conacul Sfânta Elena au lenjerie de pat și prosoape. Oaspeții pot savura un mic dejun continental sau tip bufet la proprietate.

La Conacul Sfânta Elena se poate juca tenis de masă. Moieciu de Jos și Peștera se află la 38 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Sibiu, situat la 88 km de Conacul Sfânta Elena”, se arată pe site-ul locației.

Foto Facebook&booking.com