Dan Bittman a investit o parte din banii câştigaţi din muzică într-un complex de agrement aflat la 49 de kilometri de București, pe malul Lacului Sulimanu.

Artistul a investit peste 700.000 de euro în amenajarea propriului complex sportiv și de recreere situat la aproximativ 50 de kilometri de București.

Aflat în drum spre mare, în zona Săruleşti, Călăraşi, lacul solistului (care se întinde pe circa 15 hectare), a devenit în ultimii ani un loc foarte cunoscut iubitorilor de wakeboarding și schi nautic. Acum, cântărețul de la Holograf vrea să se extindă.

În pandemie, profitul lui Bittman a fost consistent, comparativ cu al altor afaceriști.

„Afacerea mergea mai bine în pandemie. Probabil acum lumea are mai multe locuri în care se poate duce, dar la final de săptămână vin cei obișnuiți. În primul an de pandemie am avut mai mulți clienți. Poți să te dai pe teleski pe lac, să pescuiești. Dacă nu ești curajos poți să faci plimbări pe lac, canoe, să vâslești. Sau poate ești pasionat de paintball, este un teren special amenajat pe care se organizează competiții. Vrem să amenajăm și un teren de beach volleyball.

Cei care vor să se cazeze în complexul solistului de la Holograf ar trebui să scoată din buzunar 150 de lei pe noapte, iar un apartament pentru 5 persoane este 250 de lei.

Suntem în discuții cu Federația de Volei. În altă ordine de idei, aici se poate mânca, iar pe lac mai sunt și niște căsuțe de lemn. O noapte te costă 150 lei, iar un apartament costă 250 lei și pot sta până la 5 persoane. La final de săptămână se poate sta la un grătar, la orice”, a precizat Dan Bittman pentru Fanatik.

Inițial baltă de pescuit cu câteva spații de adăpostire, ulterior complex de sporturi nautice (schi pe apă, wakeboarding, caiac), acum ministațiunea lui Dan Bittman de pe Balta Sulimanu s-a dezvoltat ajungând să aibă restaurant și terasă, spațiu pentru evenimente private, plajă, terenuri de fotbal în nocturnă, panitball, spații de cazare mărite. 

Odată cu reînceperea concertelor, artistul a lăsat complexul A2Wake în grija băieților săi mai mari, Patrik și Alexandru Bittman, cel din urmă fiind și instructor de sporturi nautice.

Foto Facebook