Chiar dacă apare mereu cu zâmbetul pe buze și pare că nu are niciodată griji, iată că viața lui Cătălin Botezatu nu este tocmai roz.

Celebrul designer a ajuns pe patul de spital, în Turcia, chiar în locul în care în urmă cu patru ani medicii îl anunțau că are cancer de colon.

Potrivit jurnaliștilor de la Click, Cătălin Botezatu s-a vindecat, însă acum este monitorizat de o echipă de 20 de medici.

„Am ajuns din nou la spitalul unde m-am tratat de toate problemele mele medicale. Sunt aici alături de Eva Pavel, consilierul meu medical internațional și așa cum îmi place să îi spun: „Îngerul meu păzitor». Sunt monitorizat de 14-20 de medici specialiști. Cu Eva Pavel am fost la toate vizitele medicale, analize și operații. Cu Eva am adus din România în Turcia nu zeci, ci sute de pacienți români care, din păcate, au fost diagnosticați cu tot felul de boli, fără șanse, iar aici au avut șanse. Fiecare om ar trebui să-și facă de două ori pe an sau măcar o dată pe an un set de analize complete”, a spus Cătălin Botezatu pentru sursa citată.