Recent, Oana Radu a anunțat despărțirea de soțul ei, Cătălin Dobrescu. După doar trei ani de mariaj, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate.

Într-un interviu pentru o emisiune TV, Cătălin Dobrescu a vorbit despre separarea de Oana Radu. Antrenorul de fitness nu a dorit să precizeze motivul despărțirii și nici a cui a fost vina.

Cătălin Dobrescu a ajutat-o pe artistă atunci când a venit vorba de slăbit și susține că este gata să procedeze la fel în cazul în care va avea nevoie:

Dacă am divorțat, spun doar atât. Am divorțat pentru că am considerat noi că nu ne înțelegem, iar dacă a fost vina mea sau dacă a fost vina ei niciodată nu am să spun la televizor, pentru că eu mă consider un bărbat în toate mințile și nu am să o defăimez pe fosta mea soție vreodată sau ea pe mine. Dacă are nevoie de ajutorul meu, o să o ajut în continuare. Ea are viața ei, eu am viața mea”, a mărturisit Dobrescu.

Cătălin Dobrescu a mai dezvăluit că momentan nu vrea să înceapă o nouă relație. Se concentrează doar pe job, în prezent reluându-și activitatea ca instructor de fitness în Craiova:

La noi relații nu sunt dispus, pentru că mental nu sunt 100% bine și consider că aș sări din lac în puț. Momentan nu am timp deloc. Locuiesc singur aici, la Craiova”, a adăugat antrenorul de fitness.

Foto Facebook