În vara anului trecut, Cătălin Moroșanu anunța că ia o decizie radicală: pentru a-și deschide o sală de kickbox, s-a mutat singur la București, în timp ce soția lui, Georgiana, a rămas alături de copii la Iași, acolo unde ea deține un cabinet stomatologic.

De atunci au trecut mai multe luni, iar jurnaliștii de la Ego au dorit să afle cum este viața lui Cătălin Moroșanu departe de soție. Celebrul sportiv a afirmat că nu i se pare nimic ieșit din comun că el și Georgiana locuiesc în orașe diferite, mai ales pentru că el merge des la Iași.

„Cei care au o relație de mai mult timp trebuie să facă un copil, să își construiască o familie. Oricât de mult stai într-o relație, dacă nu se face o casă sau nu vine un copil, intervin problemele. Din acest motiv, foarte multe relații ajung la suprasaturație, iar oamenii nu mai au pentru ce să stea împreună. Mereu le-am zis prietenilor mei: Dacă ai o relație de foarte mult timp, vine momentul să te căsătorești, apoi să faci copii. Copiii sunt un liant foarte important într-un cuplu și chiar oferă un scop în viață. Faptul că am avut-o pe Natalis în 2010 și pe Nicolas Patrick în 2021 a contat foarte mult, ne-a ținut uniți. Într-o relație contează foarte mult să fiți parteneri de viață, în tot ceea ce faceți. Nu există ca unul să comande tot timpul și celălalt să se supună. Trebuie să se formeze o echipă și partenerul de lângă tine să fie tratat cu respect pentru a construi ceva. Rezistăm, eu tot timpul am fost plecat, pe drumuri. Nu este o problemă. Vorbim în fiecare zi la telefon, mă duc în fiecare weekend acasă, nu mi se pare ceva ieșit din comun. Repet, familia este stâlpul unei relații, o să o spun mereu. Dacă nu există un scop comun, atunci totul o să se destabilizeze la un moment dat. Și relația intră într-o buclă temporală, se fac mereu aceleași lucruri. Eu așa văd lucrurile, însă fiecare trebuie să decidă cu privire la ceea ce este mai bine pentru el. Sunt niște lucruri foarte subtile aici, nu mai este flacăra de la începutul relației, din primii doi ani. Consider că parteneriatul este cel mai important, dar și înțelegerea. O relație trebuie să fie simplă, nu complicată. Mai contează ca un partener să fie mai vulcanic, altul mai calm, nu pot să fie amândoi ca berbecii și să se bată cap în cap”, a spus Cătălin Moroșanu.