La final de sezon estival, Mihai Trăistariu și-a făcut bilanțul și a dezvăluit cu ce bani a rămas din afacerea cu apartamente închiriate. Artistul deține șase apartamente la malul mării, iar de peste trei ani le închiriază.

Solistul susține că afacerea este profitabilă cu toate că a avut și unele probleme cu turiștii care i-au făcut pagube în imobile. Interpretul a fost nevoit să înlocuiască trei canapele rupte și susține că unii dintre cei care închiriază îi fac neplăceri, lăsând aparatele de aer condiționat pornite și câte 12 ore.

„A fost cel mai bun sezon pentru mine, eu am învățat acest business în pandemie și m-am ocupat frumos de el și serios. L-am promovat în fiecare zi pe toate rețelele de socializare de la 1 ianuarie, am învățat lecția asta, dacă aștepți să dai cazările în vară nu le mai dai. Trebuie să-ți faci rezervările din timp, eu de la 1 ianuarie încep să postez tot ce trebuie, ei își fac rezervările, iar eu mi-am rezolvat vara. Până pe 17 septembrie eu am plin, n-am avut nicio zi goală la niciun apartament, am șase apartamente, toate sunt rezervate. Eu după ce plătesc tot ce trebuie taxe, salarii, impozite, rămân cam cu 30.000 de euro în mână”, a spus Mihai Trăistariu pentru Spynews.ro.

Cât costă o noapte de cazare

Anul acesta, Mihai Trăistariu a scos profit aproximativ 30.000 de euro din paratamentele închiriate în Mamaia: „Eu câștig aproximativ aceeași sumă anual, eu n-am modificat prețul, chiar dacă toate s-au mărit, gaze, curent, eu n-am mărit. Eu după ce plătesc tot ce trebuie, taxe, salarii, impozite, rămân cam cu 30.000 de euro în mână”, a mai zis el.

Pentru luna septembrie, prețul cazării la apartamentele artistului mai scade, iar turiștii scot din buzunar 250 de lei pentru o noapte comparativ cu 350 lei în lunile de vară.

Foto FAcebook